Borrels, teamuitjes en familiefeestjes, High Beer enz…….

Borrels, teamuitjes en familiefeestjes, High Beer enz…….

Borrels, teamuitjes of verjaardagen kunnen in ons lokaal worden aangevuld met hapjes en/of maaltijden/buffetten van cateringbedrijven.

Geen zin in je verjaardag thuis te vieren? Snappen wij helemaal! Teamuitje? Weer eens wat anders met proeverij en rondleiding! Of gewoon met een stel vrienden lekker wat drinken en happen. We zijn een ongedwongen “proeflokaal” waar je als genieter van het goede van het leven terecht kunt.

High Beer: gezellig ongedwongen tafelen met familie, vrienden of collega’s. Geniet van onze uitgebreide bierkeuze of drink een lekkere wijn uit ons assortiment. Houd er rekening mee dat uit eten gaan daarna niet nodig is!

Menu High Beer:

  • Uitgebreide kaas / vleesplank met verschillende soorten kaas en worst, fuet( Spaanse droge worst) en nootjes
  • Warm brood uit de oven met allerlei lekkere kazen, paté, allerlei smeersels en Indische balletjes met satésaus
  • 3 bieren/wijnen/frisdrank naar keuze

€ 27,50  p.p.

 Borrels: tussen de ketels zitten en proeven van het bier dat in dezelfde ruimte gebrouwen is! Gezellige ambiance, glanzende moderne ketels en het proeflokaal ingericht als een gezellig oud café onder de zware houten balken aan het plafond. Door het beperkte oppervlak van 36 vierkante meter is het snel gezellig, maar uiteindelijk zijn er wel 45 personen te plaatsen! Naast bier schenken we rode-, witte- en rosé wijnen. Frisdrank en alcoholvrij bier. Hapjes zijn vers, lekker en betaalbaar. Vraag naar de mogelijkheden.