Middelburgs Abdij Bier Festival

Middelburgs Abdij Bier Festival

 

Vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2019

……… dan is het weer zover !

Stichting Bier in Zeeland heeft het druk met de voorbereidingen

Intussen komen de boekingen binnen van Zeeuwse brouwers, Nederlandse kloosterbouwers en  Belgische abdijbierproducenten. Verder nemen ook alle trappistenbieren weer deel en zorgt de eigen stand van Bier in Zeeland voor lastig te verkrijgen abdij- en kloosterbiertjes uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Spanje, Schotland en België.

Wie hier vaker komt weet dat er veel bijzonders wordt geschonken. Iedereen wil verrast worden door lekkere, verse, eigenzinnige smaken. En de brouwers vertellen graag hoe ze daar bij gekomen zijn.

De Stadsbrouwerij zorgt, zoals elk jaar, voor een primeur: Dit jaar Bier met Ballen. Daarnaast nemen we interessante bieren mee zoals: Kè Dost (ongefilterd lager) onze Cuvee (imperial wit) en Whisky infused stout.

Voor meer informatie: http://www.abdijbierfestival.nl/